Σπίτι    /    Μηχανήματα και εξαρτήματα    /    Μεταχειρισμένα μηχανήματα

Een moment geduld aub...

Μηχανήματα

Μεταχειρισμένα μηχανήματα

Τα μηχανήματα MK ProSelection ανακαινίζονται από την MK Gilze και από ελεγχόμενες μηχανές συσκευασίας. Το όνομα σημαίνει ποιότητα και αξιοπιστία με την ευρύτερη έννοια της λέξης.

Η αναθεώρηση αυτών των μηχανών εκτελείται στη θέση μας στο Gilze en Rijen δίπλα στο A58. Τα μηχανήματά μας έχουν για διάφορους πελάτες και σε διαφορετικές περιοχές αποδείχθηκαν και επομένως μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα μηχάνημα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε ως πελάτης. Η αναθεώρηση της συσκευασίας γίνεται εξ ολοκλήρου πρωτότυπα ή παρόμοια μέρη. Οι υπάρχουσες μορφές και αν τα εργαλεία αναδιαμορφώνονται στο μηχάνημα με νέα έδρανα και σφραγίδες. Όταν η επιθυμία προέρχεται από πελάτες για νέο εξοπλισμό ή / και άλλα συγκεκριμένα μέρη που ολοκληρώνουν το πακέτο θεμάτων που περιλαμβάνεται στο μηχάνημα. Τα μέρη μας μορφοποίησης είναι πλήρως τεκμηριωμένα και όπου είναι απαραίτητο με αριθμούς.

Ψάχνετε για αξιοπιστία και έχετε μηχανή μεγάλης σημασίας για τη διαδικασία παραγωγής σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ProSelection. Για μια συνάντηση προσανατολισμού ή για να έρθετε και να δείτε τα μηχανήματα, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στη θέση μας στο Gilze.

Επιλεγμένα φίλτρα:

{{prodCtrl.allFilters[key].title}}
Τα καθαρίζω όλα