Σπίτι    /    MK Gilze    /    Ιστορία

Ιστορία

Το MK Gilze (Μηχανές Kennes Gilze) ξεκίνησε το 1991 από τον κ. Ο Frank Kennes σε ένα σπιτικό γκαράζ. Εκείνη την εποχή, οι δραστηριότητες συνίσταντο κυρίως στην αναμόρφωση και τη συντήρηση μηχανημάτων τροφίμων .     

 

Το 1993 μετακόμισε σε ένα μεγαλύτερο εργαστήριο. Αυτό ήταν ένα εργαστήριο σε έναν παλιό, μεγάλο αχυρώνα όπου ο χειμώνας ήθελε να μπαίνει.  

 

Το 1999 αποφάσισε επίσης να κατεδαφίσει το παλιό κτίριο για αυτόν τον λόγο και να πραγματοποιήσει ένα εργαστήριο με γραφείο σε αυτό. Οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν και προσλήφθηκαν οι πρώτοι υπάλληλοι.  

 

Από το 2011 ο γιος Bart θα βοηθήσει και οι δραστηριότητες θα επεκταθούν ξανά. Αυτό καθιστά το υπάρχον κτίριο πολύ μικρό και επί του παρόντος αναζητείται λύση.  

 

Στο τέλος του 2011 , η λύση βρέθηκε σε ένα νέο έργο κατασκευής στο Midden Brabant Poort στο Gilze. Η κατασκευή των νέων επαγγελματικών χώρων ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2012 .     

 

Ακόμα και μετά τη μετάβαση στο νέο κτίριο, αγοράστηκε ένα επιπλέον κομμάτι γης δίπλα στο κτίριο το 2015 και το 2016 ξεκίνησαν οι εργασίες για την επέκταση της τρέχουσας τοποθεσίας με μια αποβάθρα φόρτωσης και εκφόρτωσης φορτηγών.    

 

Το νέο κτίριο ολοκληρώθηκε το 2017 και ιδρύθηκε η MK Tooling . Αυτό το μέρος της Machines Kennes (MK) θα συμμετέχει στην ανάπτυξη και σε τμήματα που σχετίζονται με το Multivac. Σκεφτείτε να φοράτε εξαρτήματα ή σχήμα και να σφραγίζετε μέρη μιας μηχανής συσκευασίας Multivac. Η μεταφορά της εταιρείας στον κ. Bart Kennes θα πραγματοποιηθεί επίσης το 2017 .    

 

Από το 2018 , η εταιρεία θα διαχειρίζεται πλήρως ο Bart και η Henriette και ο Frank έχουν αναλάβει καθοδηγητικό και συμβουλευτικό ρόλο εκτός των καθημερινών ρόλων.  

 

Το 2020 είναι μια χρονιά με προσαρμογές για όλους . Αυτό είναι επίσης ένα έτος για τις μηχανές Kennes, η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλα χρόνια. Για παράδειγμα, η ζήτηση για μηχανήματα ήταν υψηλότερη, αλλά υπάρχει επίσης μια σημαντική ανακάλυψη στη φαρμακευτική βιομηχανία  

 

Από τις αρχές του 2020 , οι άνθρωποι της MK θα ντυθούν με μαύρα ρούχα. Τα νέα επαγγελματικά οχήματα έχουν επίσης σκούρο χρώμα. Από το τρέχον έτος και μετά, το λογότυπο θα χρησιμοποιείται επίσης πιο συχνά σε λευκό ή / και μαύρο για να δώσει στο λογότυπο μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.  

Προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το 2020 , επί του παρόντος υπάρχει ζήτηση για αποθηκευτικό χώρο για τη διαχείριση του μεγάλου αριθμού μηχανημάτων που βρίσκονται σε τρέχον απόθεμα. Αυτό συζητείται επί του παρόντος με τους γείτονες και τον δήμο.

 

Το 2021 , θα δημιουργηθεί μια εντελώς νέα σειρά μηχανών θερμοδιαμόρφωσης. Χρησιμοποιώντας τα κανάλια αγορών και πωλήσεων που ήδη διαθέτει η MK Gilze, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε γρήγορα ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης και να της παρέχουμε μηχανήματα. Το πρώτο μηχάνημα πρόκειται να παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2021